baby never ending story: should i or wait!!!

Thursday, May 5, 2011

should i or wait!!!

mmm..3 days delayed....nak check ke tak???....

7 comments:

my.mastura said...

tak yah..still early..aku hari tu lewat 9 hari pno doktor kata awal lagi..lek dulu...

maisara my said...

tak sabo!!!..juga sbg langkah berjaga2...

my.mastura said...

aku tau perasaan ketidaksabaran tu..hahahah

tunggu je la slps seminggu...kalau x, membazir je seploh ringgit

maisara my said...

tau takpe....mmm..ehh...ko dl test kat umah ke trus g klinik???

my.mastura said...

kt rumah dulu..bila dh nmpk 2 line tu, gi klinik biasa2 je..utk kepastian..pas tu, baru aa gi cek up klinik yg mmg ada cek pregnancy

NuRuL AiN said...

mai..better cek..lagipon ni ko dh rase sakit2 bdn n nk dmam kan..aku dlu sebelum pregnant..demam.tu mybe slh satu tanda:)

maisara my said...

PN AIN...weekend aritu (after 4 n 5 days delayed..) st demam, sakit tekak, sakit pinggang, tak larat buat paper...en suami yg masakkan....hikhik